Menukaart

Graag delen wij onze liefde voor lokaal

Elke maand een nieuw menu vol lokale, biologische en duurzame producten

Ga mee op Reis door de Regio met ons Lokale Proeverij Menu.

Bij ons hoeft er niemand te kiezen van de menukaart…

Clarissa maakt het allemaal en kookt in 7-gangen verschillende kleine vegetarische, vlees en vis gerechtjes

Hiervoor vragen wij een bijdrage van €37,50pp excl. de drankjes

Liever geen vlees/vis of specifieke (dieët)wensen? Graag horen we dit vooraf zodat we hier tijdens de voorbereidingen alvast rekening mee kunnen houden 🙂

~Klik hier om te reserveren~

❤ Lokaal Biologisch Duurzaam ❤

Brood maken dat doen wij zelf van ons eigen Desemdeeg met het meel vd Lonneker Molen.

Heerlijke verse mozzarrela komt van Buffalo Farm Twente


Eerlijk varkensvlees komt van de vrije Weidevarkens van Slagerij de Feijter uit Hengelo


We gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver uit Buurse


Rundvlees van Biologisch Brandrode halen wij bij Erfgoed Bossem in Lattrop


Lokaal lamsvlees bij Bauke Bossink


Onze vis is afkomstig van Duurzame Visserij (MSC)

Lovely Local Natuurwijngaard VieVinVjenne foto Rikkert Harink Tubantia

Lokale Wijnen en Likeuren?

Wij schenken diverse lokale en biologische (Natuur) Wijnen.
Lokale Likeuren, Gin en Genevers van Kalkwijck Distillers uit Vroomshoop

Biologisch en Fairtrade

Hadden we al verteld dat onze Koffie, Thee en Chocolade? Niet alleen biologisch maar ook Fairtrade zodat boeren van ver ook een eerlijke prijs voor hun producten krijgen.

~Lees hier wat anderen over ons schrijven~