❤
Ga mee op Reis door de Regio met ons Lokale Proeverij Menu
❤️
Elke maand een nieuw menu vol lokale, biologische en duurzame producten
❤
Graag delen wij onze liefde voor lokaal
Bij ons hoeft er niemand te kiezen van een menukaart…
Clarissa kookt in 7-gangen verschillende kleine vegetarische, vlees en vis gerechtjes
Hiervoor vragen wij een bijdrage van €39,50pp excl. de drankjes
❤
Vegetarisch of Vegan? Liever geen vlees/vis of andere (di)eetwensen?
Graag horen we dit dan even vooraf zodat we tijdens de voorbereidingen hier alvast rekening mee kunnen houden
~Klik hier om te reserveren~




❤ Lokaal Biologisch Duurzaam ❤
-Desembroden bakken we zelf van eigen deeg met biologische melen van natuurboerderij Zendense Es.
-Verse buffelmozzarrela komt van Buffalo Farm Twente
-Eerlijk varkensvlees komt van de vrije Weidevarkens van de Feijterhof
-We gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver uit Buurse
-Biologisch Brandrode rundvlees halen we bij Erfgoed Bossem in Lattrop
-Lokaal lamsvlees bij Bauke Bossink
-Onze vis is afkomstig van Duurzame Visserij (MSC)



Veel verse Groenten, Kruiden en eetbare Bloemetjes oogsten en plukken we zelf bij tuinderij het Amelink in Lonneker en halen we bij het Groene Spoor
Lokale Wilde Wijnen, Bieren en Likeuren?

Wij schenken lokale en biologische (Natuur) Wijnen.
Lokale Likeuren, Gin, Genever en Korenwijn van Kalkwijck Distillers Vroomshoop



Fruitige Frisdrank & Wilderland Thee
