Menukaart

Wij werken met veel lokale, duurzame en biologische producten

Daarom kiezen we voor een kleine wisselende menukaart met eenvoudige gerechten van goede kwaliteit.

Menukaart September

❤ Voorgerechten ❤

Bocconcini Locala Bufala

Fluweelzachte lokale buffelmozzarella met Clarissa’s huisgemaakte tomatenjam (vegetarisch)

Wortel & Worst

Gerookte Wortel met lamsworst van Bossink

Goed Gevangen

Boeketje met Bokking en Hollandse Garnaaltjes (MSC)

Oosterse Maïssoep

Met kokosmelk en kurkuma

❤ Hoofdgerechten ❤

Kip Pad Thai

Fairtrade glasnoedels met de Buurser Boskip van boerderij Zuuver

Carbonara

Verse pasta met Weidevarken van Slagerij de Feijter (zonder room!)

Open Ratatouille lasagne

Groentelaagjes met duurzaam wild gevangen scholfilet (Msc) en scamorza

Man’ouche Za’atar

Gekruid Libanees gerecht met platbrood en veel groentes (vegetarisch)

❤ Wisselende nagerechten ❤

Specifieke wensen horen wij graag vooraf zodat we hier tijdens de voorbereidingen alvast rekening mee kunnen houden 🙂

Local Menu €29.50

~Klik hier om direct een tafel te reserveren~

 Lokaal, Biologisch en Duurzaam

Onze heerlijke mozzarrela komt van de Buffalo Farm Twente,
ons eerlijke varkensvlees van weidevarkens van de Feijterhof,
we gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver,
biologisch rundvlees van Erfgoed Bossem,
lokaal lamsvlees van Bossink,
onze vis afkomstig van duurzame visserij (MSC) en voor ons zelfgebakken desembrood gebruiken we het meel vd Lonneker Molen

20190613_112826

Veel verse groentes, kruiden en eetbare bloemetjes plukken en oogsten wij zelf bij Tuinderij het Amelink in Lonneker

Wijn? Wijn? Wijn?

Wij schenken diverse lokale en biologische (natuur)wijnen.
Lokale Likeuren, Gin en Genevers van Kalkwijck Distillers uit Vroomshoop

Biologisch en Fairtrade

Hadden we al verteld dat onze koffie, thee en chocolade niet alleen biologisch maar ook nog fairtrade zijn?

Geef eens een dinercheque kado!

Elk gewenst bedrag en ook via de mail te bestellen.

~Lees hier wat anderen over ons schrijven~