Menukaart

Wij werken met veel lokale, duurzame en biologische producten

Daarom kiezen we voor een kleine wisselende menukaart met eenvoudige gerechten van goede kwaliteit.

Menukaart Januari

Menukaart

❤ Voorgerechten ❤

Bocconcini di Bufala

Fluweelzachte lokale mozzarella met tomatenjam (vegetarisch)

BloemKnolsoep

Bloemkool- Knolselderij soep met (of zonder) ham van weidevarken

Garnalencocktail

op oosterse wijze

We Cannot Choose

Deelplankje (min 2p)

 

❤ Hoofdgerechten ❤

Mediterraanse Lamsstoof

met gepofte knoflook en puree

Wellington met Buurser Boskip

van boerderij Zuuver

Skrei met Prei

Winterkabeljauw (Msc) en Orzotto

Rendang Curry

Fairtrade, vegan met Basmati

 

❤ Wisselende nagerechten ❤

 

Geheel vegetarisch? Geen probleem!

Specifieke wensen horen wij graag vooraf zodat we hier tijdens de voorbereidingen alvast rekening mee kunnen houden 🙂

Local Menu €28.75

~Klik hier om direct een tafel te reserveren~

 

 Lokaal, Biologisch en Duurzaam

Onze heerlijke mozzarrela komt van de Buffalo Farm Twente,
ons eerlijke varkensvlees van weidevarkens van de Feijterhof,
we gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver,
biologisch rundvlees van Erfgoed Bossem,
lokaal lamsvlees van Bossink,
onze vis afkomstig van duurzame visserij (MSC) en meel van de Lonneker Molen voor ons zelfgebakken desembrood uit eigen oven.

20190613_112826

Ook veel van onze groentes en verse kruiden komen van Tuinderij het Amelink.

Wijn? Wie zei er Wijn?

Wij schenken diverse biologische en/of lokale (natuur)wijnen.
Lokale Likeuren, Gin en Genevers van Kalkwijck Distillers uit Vroomshoop

Biologisch en Fairtrade

Hadden we al verteld dat onze koffie, thee en chocolade niet alleen biologisch maar ook fairtrade zijn?

Geef eens een dinercheque kado!

Elk gewenst bedrag en ook via de mail te bestellen.

~Lees hier wat anderen over ons schrijven~