❤
Graag delen wij onze liefde voor lokaal
Elke maand een nieuw menu vol lokale, biologische en duurzame producten
❤
Ga mee op Reis door de Regio met ons Lokale Proeverij Menu.
Bij ons hoeft er niemand te kiezen van de menukaart…
Clarissa maakt het allemaal en kookt in 7-gangen verschillende kleine vegetarische, vlees en vis gerechtjes
Hiervoor vragen wij een bijdrage van €37,50pp excl. de drankjes
❤
Liever geen vlees/vis of specifieke (dieët)wensen? Graag horen we dit vooraf zodat we hier tijdens de voorbereidingen alvast rekening mee kunnen houden 🙂
~Klik hier om te reserveren~





❤ Lokaal Biologisch Duurzaam ❤
Brood maken dat doen wij zelf van ons eigen Desemdeeg met het meel vd Lonneker Molen.
Heerlijke verse mozzarrela komt van Buffalo Farm Twente
Eerlijk varkensvlees komt van de vrije Weidevarkens van Slagerij de Feijter uit Hengelo
We gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver uit Buurse
Rundvlees van Biologisch Brandrode halen wij bij Erfgoed Bossem in Lattrop
Lokaal lamsvlees bij Bauke Bossink
Onze vis is afkomstig van Duurzame Visserij (MSC)

Veel Verse Groentes, Kruiden en eetbare Bloemetjes plukken en oogsten wij zelf bij Tuinderij het Amelink in Lonneker



Lokale Wijnen en Likeuren?
Wij schenken diverse lokale en biologische (Natuur) Wijnen.
Lokale Likeuren, Gin en Genevers van Kalkwijck Distillers uit Vroomshoop

