Menukaart

Wij werken met veel lokale, duurzame en biologische producten

Daarom kiezen we voor een kleine wisselende menukaart met eenvoudige gerechten van goede kwaliteit.

Menukaart Juni

❤ Voorgerechten ❤

Bocconcini di Bufala

Fluweelzachte lokale mozzarella mrt Clarissa’s huisgemaakte tomatenjam (vegetarisch)

Gehaktbrood

Italiaans Gehaktbrood van biologisch brandrode rund met Pancetta van weidevarken, salie en honing

Piadine Melt Sardine

Platbrood met gesmolten Scamorza en Sardine (Msc)

Pumpkin Dumpling

Gebakken Dumplings met oosterse vulling

❤ Hoofdgerechten ❤

Buurser Boskip Curry

Curry met Bio Buurser Boskip

Weidevarken

Wisselend gerecht met Weidevarken van Slagerij de Feijter

Caesar Salmon Salad

Maaltijdsalade met duurzaam gevangen wilde Zalm (Msc) en desemcroutons

Sweet Potato Pie

Met geroosterde bloemkoolroosjes (vegetarisch)

❤ Wisselende nagerechten ❤

Specifieke wensen horen wij graag vooraf zodat we hier tijdens de voorbereidingen alvast rekening mee kunnen houden 🙂

Local Menu €29.50

~Klik hier om direct een tafel te reserveren~

 Lokaal, Biologisch en Duurzaam

Onze heerlijke mozzarrela komt van de Buffalo Farm Twente,
ons eerlijke varkensvlees van weidevarkens van de Feijterhof,
we gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver,
biologisch rundvlees van Erfgoed Bossem,
lokaal lamsvlees van Bossink,
onze vis afkomstig van duurzame visserij (MSC) en voor ons zelfgebakken desembrood gebruiken we het meel vd Lonneker Molen

20190613_112826

Veel verse groentes en kruiden plukken en oogsten wij zelf bij Tuinderij het Amelink in Lonneker

Wijn? Wie zei er Wijn?

Wij schenken diverse biologische en lokale (natuur)wijnen.
Lokale Likeuren, Gin en Genevers van Kalkwijck Distillers uit Vroomshoop

Biologisch en Fairtrade

Hadden we al verteld dat onze koffie, thee en chocolade niet alleen biologisch maar ook fairtrade zijn?

Geef eens een dinercheque kado!

Elk gewenst bedrag en ook via de mail te bestellen.

~Lees hier wat anderen over ons schrijven~