Menukaart

Ga mee op Reis door de Regio met ons Lokale Proeverij Menu

❤️

Elke maand een nieuw menu vol lokale, biologische en duurzame producten

Graag delen wij onze liefde voor lokaal

Bij ons hoeft er niemand te kiezen van een menukaart…

Clarissa kookt in 7-gangen verschillende kleine vegetarische, vlees en vis gerechtjes

Hiervoor vragen wij een bijdrage van €39,50pp excl. de drankjes

Vegetarisch of Vegan? Liever geen vlees/vis of andere (di)eetwensen?

Graag horen we dit dan even vooraf zodat we tijdens de voorbereidingen hier alvast rekening mee kunnen houden

~Klik hier om te reserveren~

❤ Lokaal Biologisch Duurzaam ❤

-Desembroden bakken we zelf van eigen deeg met biologische melen van natuurboerderij Zendense Es.

-Verse buffelmozzarrela komt van Buffalo Farm Twente

-Eerlijk varkensvlees komt van de vrije Weidevarkens van de Feijterhof

-We gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver uit Buurse

-Biologisch Brandrode rundvlees halen we bij Erfgoed Bossem in Lattrop

-Lokaal lamsvlees bij Bauke Bossink

-Onze vis is afkomstig van Duurzame Visserij (MSC)

Lokale Wilde Wijnen, Bieren en Likeuren?

Lovely Local Natuurwijngaard VieVinVjenne foto Rikkert Harink Tubantia

Wij schenken lokale en biologische (Natuur) Wijnen.
Lokale Likeuren, Gin, Genever en Korenwijn van Kalkwijck Distillers Vroomshoop

Fruitige Frisdrank & Wilderland Thee

Lovely Local Roze Bunker & Wilder Land

Bij de fruitslagers van Roze Bunker maken ze duurzame frisdranken waarmee ze verspilling voorkomen en bij Wilder Land maken ze Nederlandse (on)kruidenthee die de biodiversiteit herstelt

Direct- en Fairtrade

Hadden we al verteld dat onze koffiebonen lokaal en duurzaam worden gebrand bij Ko Koffie in Enschede en Chocolade niet alleen biologisch is maar ook Fairtrade zodat boeren van ver ook een eerlijke prijs voor hun producten krijgen?