Menukaart

Graag delen wij onze liefde voor lokaal.

Met elke maand een nieuw menu vol lokale, biologische en duurzame producten

Bij ons hoeft er trouwens niemand te kiezen van de kaart…

Clarissa maakt het gewoon allemaal!!!

Ga ook mee op Reis door de Regio met ons Lokale Proeverij menu.

Een proeverij van 7-gangen met diverse vegetarische- vlees- en vis gerechtjes (geheel vegetarisch mogelijk)

Hiervoor vragen wij een bijdrage van €35pp en het menu maken we elke maand vooraf bekend.

Ambachtelijk zelfgebakken EnscheDesembrood van eigen deeg (meel vd Lonneker Molen) met gerookte Amandelboter

Bocconcini van Buffalo Farm Twente met Clarissa’s huisgemaakte Tomatenjam en Basilicum

Salade van duurzaam gevangen Hollandse Garnaaltjes (Msc) gemarineerd in lokale Gin (alcoholvrij mogelijk) / Vegetarische variant met salade van Geroosterde lokale Zoete Aardappel

Piadina met Coppa di Feijter van Weidevarken/ Vegetarische variant met gesmolten Kaas van Kaamps, Spinazie, Vijg en Walnoot

Stoof van Erfgoed Bossem’s biologische Brandrode Rund gegaard in Bokbier van Othmar/ Vegetarische Groente Stoof met lokale Pompoen en Paddestoelen

Pasta Carbonara Tarfuro met verse Pasta, Pancetta van Weidevarken, Eidooier en Truffel / Vegetarische variant met gepekelde, gerookte en gegrilde Aubergine en Parmigiano Reggiano

Sweet Surprise Dessert met een vleugje lokale likeur van Kalkwijck Distillers (alcoholvrij mogelijk)

Liever geen vlees/vis of specifieke (dieët)wensen? Dit horen wij graag vooraf zodat Clarissa hier tijdens de voorbereidingen alvast rekening mee kan houden 🙂

~Klik hier om te reserveren~

❤ Lokaal Biologisch Duurzaam ❤

Brood maken dat doen wij zelf van ons eigen Desemdeeg met het meel vd Lonneker Molen.

Heerlijke verse mozzarrela komt van Buffalo Farm Twente


Eerlijk varkensvlees komt van de vrije Weidevarkens van Slagerij de Feijter uit Hengelo


We gebruiken biologische Boskip van boerderij Zuuver uit Buurse


Rundvlees van Biologisch Brandrode halen wij bij Erfgoed Bossem in Lattrop


Lokaal lamsvlees bij Bauke Bossink


Onze vis is afkomstig van Duurzame Visserij (MSC)

Lovely Local Natuurwijngaard VieVinVjenne foto Rikkert Harink Tubantia

Lokale Wijnen en Likeuren?

Wij schenken diverse lokale en biologische (Natuur) Wijnen.
Lokale Likeuren, Gin en Genevers van Kalkwijck Distillers uit Vroomshoop

Biologisch en Fairtrade

Hadden we al verteld dat onze Koffie, Thee en Chocolade? Niet alleen biologisch maar ook Fairtrade

~Lees hier wat anderen over ons schrijven~